RÓLUNK

FARKAS BORSZAKÜZLET – A MINŐSÉGI BOROK FORGALMAZÓJA

RÓLUNK

Nálam – mondhatni – gyermekkori szerelem a szőlészettel való foglalkozás és a borászkodás. Ezt a szeretetet édesapámtól örököltem, ugyanis van egy kis szőlőse a Sisod hegyen Farcádon és gyakran mentem vele művelni és megmunkálni a szőlőt, de természetesen a borkészítésből is kivettem a részem.

CÉGTÖRTÉNET
Hivatásszerűen 2009-től foglalkozom borászkodással, bor forgalmazással. A Farkas Borszaküzlet is ebben az évben kezdte meg tevékenységét. Elsődleges szempont volt – és mind a mai napig ehhez tartom magam –, hogy kizárólag magyarországi őstermelők borait forgalmazom. Kezdetben egri borokkal foglalkoztunk, de jelenleg már Magyarország minden neves borvidékéről – Tokaj, Villány, Eger, Balaton – találhatóak nálunk termékek, valamint borászati ínyencségek.

2010-ben nyitottuk meg Székelyudvarhelyen borüzletünket, a Farkas Borszaküzletet, a Kornis Ferenc utca 33. szám alatt.

Célunk a székelyföldi borkultúra fejlesztése és a minőségi borok megismertetése. Csak és kizárólag minőségi szőlőből készített borokat forgalmazunk, minden esetben neves és elismert termelőktől.
Üzleteinkben a minőségi borok elérhető áron találhatóak meg, sőt, egyes borfajtákat meg is lehet kóstolni!

 

WEBBOLT
2015. márciusában ismét fejlesztettünk. Elindítottunk webboltunkat, hogy ebben a formában is ki tudjuk szolgálni az egyre népesebb vásárlói körünket, eljuttatni minőségi borainkat az ország bármely szegletébe. Ugyanakkor gyorsabbá, kényelmesebbé szeretnénk tenni a vásárlást rohanó világunkban.