GARANCIA ÉS VISSZAKÜLDÉS

A FARKAS BORSZAKÜZLET által forgalmazott termékekre a vásárlás napjától számított 1 hónap garancia vonatkozik.

 

Az elállási jogának gyakorlása érdekében Önnek értesítenie kell bennünket a szerződés elállásáról, e-mailben vagy telefonon.

A kormányrendelet 9-ik bekezdésének 1. cikkelye szerint, a fogyasztók jogairól szóló, 2014. június 12-i 34. számú, az eladóval kötött szerződésekben szereplő jogokra hivatkozva Önnek joga van a távolról megkötött szerződésektől elállni, a kézbesítés időpontjától számított 14 napon belül.

 

Amennyiben Ön eláll, az összeget visszatérítjük Önnek, beleértve a kézbesítési költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, ha az általunk kínált legolcsóbb szállítási módtól eltérő szállítási módot választott.

 

Küldje vissza a termékeket a Kornis Ferenc utca x. szám alatti székhelyünkre (Hargita megye). A határidőt betartjuk, ha a termékeket 14 napon belül visszaküldi. A termékek visszaküldésének közvetlen költségeit Ön viseli.

 

Segítünk Önnek a visszaküldési módszer megválasztásában, megadjuk a szükséges információkat a termékek visszaküldésére, a csomagolásra vagy a futárszolgálat kiválasztásához.