DOMENIUL BOGDAN A FARKAS BORBÁRBAN

DOMENIUL BOGDAN A FARKAS BORBÁRBAN

 

 

“Ha látunk egy erdőt, kíváncsiak vagyunk, ki öntözte, ki trágyázta? Senki! Mindent a természet csinált, senki segítsége nélkül. Ugyanez történik a szőlővel is. Nem használunk vegyszereket, csak hallgatunk a természetre. Szőlőink csak abból táplálkoznak, amit a föld és az ég nyújt, az esők, amelyek öntözik őket, és a fagy és a hő, amely megformázza őket. A szőlőnek semmi hiánya, és meglátod, a bornak sem! Ha megiszod, biztosan megérted, mit jelent a biodinamikus mezőgazdaság.”

Dr. Leonello Anello
Biodinamikus mezőgazdász

A Domeniul Bogdan pincészet Romániában egyedülálló manufakturává nőtte ki magát. A 154 hektáron fekvő birtok, Murfatlar szívében, 2011-ben alakult. Az évek során a szőlészet csapata, kitartással és áldozatos munkával elérte, hogy az országban, elismerten biobor termelővé váljon, ugyanis 2020-ban piacra dobta a Pătrar nevű, 100%-ban vegyszer nélküli palackját, ezzel elismerést nyerve a román borkultúrának.

A Domeniul Bogdan pincészet különleges borai megtalálhatóak a Farkas Borbár polcain. Zamatos, felejthetetlen ízvilág, elegáns küllem és mindezek mellett nemzetközileg elismerten BIO.

Látogass el hozzánk és kóstold meg a Murfatlar borvídék egyik gyöngyszemét!

Domeniul Bogdan Weboldal